Кредит під заставу коштовних каменів

Здати дорогоцінні камені в ломбард «Національний» – це можливість не лише миттєво отримати кошти, але при цьому ще і повернути назад свою власність через визначений період часу.

Як оцінюються дорогоцінне каміння та коштовності?

Існує декілька видів каменів, приблизні ціни на них зазвичай вказані заздалегідь. Однак експерту доведеться оглянути вироби, а також провести оцінку діамантів в ломбарді, щоб пересвідчитись в автентичності матеріалу.

Для цього спеціаліст зробить невеличкий надпил в найменш помітному місці. Це робиться для перевірки реагентами. Далі співробітник звіряється з розміром виробу за допомогою спеціальної таблички, щоби визначити кількість каратів.

Далі перевіряється колір та прозорість каменю, щоб надати остаточну оцінку. При оцінюванні обов’язково враховується зовнішній вигляд – тобто, відсутність наявних дефектів та ушкоджень.

Скільки часу займає процедура оформлення?

Оцінювання і оформлення угоди на надання послуг займе максимум двадцять хвилин. Однак якщо власник приносить більше однієї коштовності, то доведеться до процесу додати ще 10 хвилин на перевірку кожного виробу. Тобто, якщо надаються три каменя, процедура може зайняти близько 30 хвилин.

Необхідні документи

Якщо бажаєте отримати кредит під заставу діаманта або іншої коштовності, то принесіть із собою документ, який засвідчує вашу особу (зазвичай паспорт, але може бути водійське посвідчення і т.д.), а також ідентифікаційний код (платника податків).

При бажанні клієнт може звернутись до державної установи, яка оцінює вартість коштовностей. Таким чином можна дізнатись приблизну вартість виробу заздалегідь перед заставою.

В Чернівцях ломбард “Національний” тимчасово не приймає в заставу коштовні камені через відсутність сертифікованих оцінювачів.

Розгляньте для застави інший тип майна або зверніться за консультацією до наших спеціалістів

+380506540081 (Ентузіастів, 5а), +380950827957  (Головна,149)