Кредит під заставу телевізорів та моніторів

Якщо Вам терміново знадобилися гроші, але сумніваєтеся, реально чи це … Наша відповідь – так і це не тільки реально, але ще і дуже просто!

Усе, що потрібно – це прийти в Ломбард Національний на Ентузіастів 5а з телевізором, паспортом та ідентифікаційним кодом і вже впродовж 15 хвилин Ви отримаєте гроші взамін на техніку.

Яких брендів телевізори та монітори можна здати в завдаток?

Ми оцінюємо всі наявні на ринку популярні бренди, зокрема:

Akai, Bravis, Ergo, Hisense, Kivi, LG, Nokia, Philips, Samsung, Sony, Xiaomi, Aiwa, Artel , Blauberg, Blaupunkt , Dex, Domotec , Elenberg, Eurosky, Ferguson, , Gorenje, Grundig, Grunhelm, Haier, Harman, Hyundai, JVC, Lenco, Liberton, Manta, Mystery, Nomi , Prestigio, Romsat, Skyworth, Strong, Supra, TCL, Thomson, Toshiba, Vinga, Voltronic.

Як здати телевізор в ломбард?

Можете відразу звернутися в наше відділеня або попередньо залишити на нашому сайті заявку на заставну оцінку телевізора чи монітора.

Ми оцінимо і приймемо нову і таку, що була у вжитку тв-техніку. Вона може бути будь-якої фірми і різного цінового сегменту.

Співробітник ломбарду перевіряє і обов’язково включає екран для встановлення факту, що він є робочим. Тільки після перевірки та попереднього огляду оформляється договір про кредитування на певний період. Заставна вартість техніки залежить від таких факторів, як:

  • робочий стан;
  • дата випуску;
  • зовнішній вигляд (наявність тріщин, подряпин тощо);
  • діагональ;
  • комплектація (пульт, 3-D окуляри і так далі);.
  • та інші функціональні можливості (наприклад, підтримка 3D);
  • а також заводська упаковка;
  • і гарантійний талон.

Оформлення кредиту здійснюється без поручителів і довідки про доходи. В укладанні угоди може бути відмовлено, якщо при собі не виявиться документів. При виконанні цієї умови, ми в свою чергу гарантуємо Вам швидке кредитування і лояльні умови угоди.

Також ломбар Національний в Чернівцях надає 100% гарантію за збереження і безпеку заставної техніки.

Ви можете заздалегідь зорієнтуватися в сумі кредиту за телефоном: +380506540081.