Фотоапарат в ломбард: умови і можливості

Наші співробітники знають усі тонкощі і нюанси ринку фототехніки. Вам будуть запропоновані: низький відсоток і перспектива дострокового погашення позики.

Ви можете принести нам на оцінку такі різновиди фотоапаратів:

  • цифровий класичний (як варіант, «ультразум»);
  • дзеркальний цифровий;
  • професійний середньоформатний;
  • системний цифровий;
  • модель Sony з майже прозорим дзеркалом;
  • далекомірний з повноформатним сенсором.

Аудіо апаратура як застава в ломбард.

Ми оцінимо і приймемо Вашу техніку на гідному рівні, так як співпрацюємо тільки з кваліфікованими експертами.

Аудіотехніка може включати як стаціонарні потужні колонки і аудіосистеми, так і мобільні JBL Boombox

Як здати фотоапарат в ломбард?

Взагалі ми надаємо кредит під заставу працюючої техніки без будь-яких значних механічних пошкоджень. Це може бути, як нова, так і беушна камера.

Cпівробітник ломбарду Національний об’єктивно оцінить фотоапарат з урахуванням дати виробництва, ринкової вартості і технічних характеристик (наприклад, швидкість фотографування, діаметр об’єктива, фокус і так далі).

Для нас не має значення бренд заставного майна. Ви можете закласти у нас флагманську камеру від такого топового виробника як, наприклад, Sony, Fujifilm, Nikon, Canon, або модель від “звичайної” компанії Olympus.

Кредит оформляється без довідки про доходи та поручителів. Ви швидко і гарантовано отримуєте гроші під заставу власного обладнання. В позиці може бути відмовлено, якщо з собою не виявиться документів.

Ми цінуємо Ваш час і, щоб розуміти перспективу, пропонуємо попередньо уточнити всі деталі кредитування.

Залиште інформацію про модель техніки і відправте заповнену форму через сайт Lombard.cv.ua. Після чого найближчим часом з Вами зв’яжеться наш менеджер.
Або прямо зараз поставте запитання по телефону:  +380506540081 (Ломбард Національний, вул.Ентузіастів, 5а) або  +380950827957 (Ломбард Національний, Головна, 149).